Over NY-Art

NY- Art

 Mijn naam is Naoual Ammi, geboren en getogen in Veghel. Begin dit jaar ben ik als kunstenaar gestart met mijn onderneming NY-Art.

Van jongs af aan ben ik een dromer en zie ik de wereld door een roze bril. Elke bloem, wolk, gebouw of boom onderweg naar school of op reis fascineerde mij in geur en kleur. De vormen en kleuren van de natuur geven mij een geluksgevoel. Sinds ik potloden en kwasten kan vasthouden ben ik begonnen met het vastleggen van dit gevoel op alles wat als ondergrond gebruikt kan worden. Een mooie krijttekening op straat of een mooie tekening voor een dierbaar persoon. Dit talent heb ik van moeder en hiermee brachten wij samen vele middagen door aan de keukentafel of in de tuin.

Twee jaar geleden tijdens mijn baan als Klantadviseur bij de SNS ben ik in een burn-out geraakt en is mijn moeder ernstig ziek geworden en overleden. Hierdoor kwam ik in een zwart gat terecht. Om deze emoties te kunnen verwerken ben ik gestart met een schildercursus. Na de lessen was mijn hoofd leeg en stonden de emoties op het doek. Dit in vele stijlen maar het abstracte geeft mij het meest bevrijdende gevoel omdat deze stijl grenzeloos en vrij precies mijn gedachtes omschrijft. Daardoor is schilderen voor mij de manier om vast te leggen hoe ik de wereld ervaar en voel. Ik denk met mijn hart en doe alles op gevoel en dit zie je terug in mijn werk. Achter elk schilderij zit een verhaal. Mijn passie vertalen in mijn eigen onderneming is het beste gevoel wat ik tot nu toe in mijn carrière heb gehad,

Denk diep na…wat zie je, wat ruik je, wat voel je en waar ben je? Sta stil en droom weg, in een hotel lobby, op kantoor of thuis. Wat ervaar je als je naar mijn kunst kijkt? VOEL! Daar gaat het om en dat gevoel leg ik graag vast voor jouw! Tijdens een vrijblijvende kennismakingssessie kijken we samen naar welke kleuren en ondergrond het beste past bij jouw ruimte en verhaal. Of het een schilderij van mij wordt of jouw verhaal op een blanco doek of muur? Dit is uniek omdat nergens anders deze emotie is vertaald.

Liever zelf aan de slag met kwasten en verf? Ook dat kan bij NY-Art want binnenkort start ik met de workshop ‘Team Building’ om samen in een ontspannen omgeving jouw gevoel om te toveren in een abstracte kunstwerk.